Tempuramjöl (Tempurako) 10kg

Art.nr: 19715
Japan J-Basket
Tempuramjöl 10 kg för restaurang, gatukök, take-away och storkök. Tempuramjöl är en viktig ingrediens i det japanska köket och används främst för att göra den karakteristiska tempurabeslaget som täcker en mängd olika ingredienser som fisk, skaldjur, grönsaker och ibland till och med kött. Det är ett mycket mångsidigt mjöl som ger en krispig och lätt smakfull yta när det används för fritering. Tempuramjöl är speciellt utformat för att skapa den perfekta konsistensen som eftersträvas i tempura. Det är vanligtvis gjort av en blandning av vetemjöl, majsstärkelse och ibland bakpulver. Denna speciella sammansättning ger en lätt och spröd beläggning som inte blir tung eller fet när den friteras, vilket är en av nyckelkomponenterna i att göra tempura så gott.

Ursprungsland
Japan

Varumärke
J-Basket

Förpackningsinformation
Kontrollera produktinformationen på förpackningen för innehållsdeklaration.

Förvaring
Torrt och svalt